Timmerwerk +interieur

Timmerwerk +interieurbouw

Cuppens +zn beschikt over een modern uitgeruste timmerfabriek waar maatwerk wordt geleverd op het gebied van houtverwerking of toepassing van houtproducten. Kiezen voor timmerwerk van Cuppens +zn betekent dat opdrachtgever(s) verzekerd zijn van expertise en kwaliteit.

Cuppens +zn levert een totaalpakket wat varieert van houten lichtstraten, (monumentale) erkers, serres, ornamenten, daklijsten en authentiek houtwerk tot aanbouw van veranda’s, vides, op maat gemaakte kozijnen en kastenwanden. Indien gewenst verzorgt Cuppens +zn ook het aflakken en – indien van toepassing – het beglazen van houtproducten. Naast timmerwerk is Cuppens +zn gespecialiseerd in interieurbouw voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij ambachtelijk vakmanschap gecombineerd wordt met hoogwaardig materiaalgebruik.

Bij particulieren betreft het veelal kastenwanden, inloopkasten, terwijl Cuppens +zn voor de zakelijke markt zich gespecialiseerd heeft in de inrichting van kantoorpanden met vervaardiging van archiefkasten, toonbanken, balies, recepties en wandbekledingen, waarin kwaliteit en exclusiviteit leidend zijn. Met behulp van 3D-tekeningen worden ontwerpen uitgewerkt met aandacht voor ruimte-indeling, sfeer, kleur- en materiaal gebruik.

Cuppens +zn werkt volgens actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen en maakt gebruik van volledig geautomatiseerd gestuurde, nauwkeurig instelbare (CNC) afkort- en profileringmachines. Bij Cuppens +zn gebeurt het opsluiten en (af)monteren handmatig waarbij eindproducten in de spuitcabine van een beschermende basislaag worden voorzien; alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde allround timmerspecialisten met een passie voor hout.