Zo ontstond Cuppens +zn

In 1962 startte Harry Cuppens zijn bedrijf in het centrum van Nijmegen. In een voormalige biljartfabriek werd begonnen met het maken van ramen, deuren, trappen en kozijnen. Het bedrijf werkte als onderaannemer op diverse bouwplaatsen en ontwikkelde daarnaast een eigen klantenkring. Nadat het pand te klein werd, verhuisde het bedrijf naar de St. Stephanusstraat, alwaar een ruimere timmerfabriek werd opgezet. Het bedrijf ging meer en meer als zelfstandig aannemer te werk, en verruimde in die jaren steeds meer haar particulieren klantenkring.

In 1989 kwam Stef Cuppens officieel in het bedrijf werken. Harry en Stef Cuppens richtten een V.O.F. op. Het bedrijf verhuisde van de Berg en Dalseweg naar het industrieterrein Westkanaaldijk waar het uiteindelijk gevestigd werd op de Lagelandseweg. In de tussentijd groeide het bedrijf en werden er twee BV ’s opgericht, een aannemersbedrijf en een timmerfabriek. Na het overlijden van Harry in 1995 nam Stef Cuppens het stokje over. Naast de timmerfabriek werd het aannemersbedrijf uitgebouwd tot een volwaardig bouwbedrijf op het gebied van de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw.

Inmiddels is Cuppens +zn in ruim 50 jaar gegroeid van een paar naar maar liefst 40 werknemers. Van restauratie van historische panden tot ecologisch verantwoorde utiliteitsbouw; van winkelinrichtingen tot vakantiewoningen voor Staatsbosbeheer; van regionaal tot landelijk, er is maar weinig wat we in de tussentijd nog niet meegemaakt hebben.