Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

Cuppens +zn is in staat maatwerk te leveren en toe te passen bij vastgoedbeheer en -onderhoud en beschikt daartoe over facilitaire (bouw)teams, een eigen onderhoudsafdeling en brede bouwtechnische kennis. Vastgoedeigendom of vastgoedbeheer vereist actuele kennis van markt- en productontwikkeling.

De onderhoudswerkzaamheden die Cuppens +zn voor opdrachtgevers als woningcorporaties, overheid- en zorginstellingen, pensioenfondsen met (commercieel) vastgoed en particulieren uitvoert, is uiteenlopend en divers. Werkzaamheden variëren van totaal vastgoedonderhoud, mutatieonderhoud, gebouwbeheer, tot reparatie en vervanging en herstel.

 

Conditiemetingen NEN 2767

Cuppens +zn is gericht op het voorkomen en respectievelijk beperken van vervolgschade teneinde onderhoudskosten beheersbaar en laag te houden door middel van conditiemetingen.

lees meer

Vastgoedbeheer

Doel van vastgoedbeheer is het ontzorgen van beheerders/ eigenaars van onderhoud aan vastgoed door middel van controle en inspectie, planmatig en correctief onderhoud en herstelwerkzaamheden.

lees meer

Schadeafhandeling

Cuppens +zn is specialist in het oplossen van zowel eenvoudige als complexere probleemsituaties en zorgt voor een hernieuwd veilige, comfortabele woon- en werkomgeving.

lees meer

24 uur service

Cuppens +zn staat voor dienstverlening en ondersteuning bij calamiteiten, 24 uur per dag en 7 dagen in de week en biedt daartoe diverse onderhoudscontracten aan.

lees meer

Schilderwerken

Schilderwerken maken eveneens deel uit van de werkportefeuille van Cuppens +zn. Vertrouwd vakmanschap gekoppeld aan innovatieve technieken en milieuvriendelijk materiaalgebruik.

lees meer