Bouw

Bouw

​​​​​​​​​​​​​​​Cuppens +zn Nijmegen is een aannemersbedrijf dat zich richt op een veelvoud aan bouwprocessen waaronder restauratie, renovatie, verbouw, nieuwbouw, circulair- en ecologisch bouwen. Cuppens +zn combineert daarbij hedendaags vakmanschap met kennis uit het verleden onder toepassing van de modernste technieken en inzichten.

Cuppens +zn is in staat om wensen en eisen van opdrachtgevers te vertalen naar hoogwaardige, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen; zij levert een optimaal eindproduct binnen overeengekomen afspraken in prijs, tijd en kwaliteit. Ook als het gaat om kringloopbouwen en de inzet van natuurlijke materialen en toepassing in bouwprocessen is Cuppens +zn de juiste partner.​

Circulair bouwen

Het kringloopprincipe is de basisgedachte, waarbij alle materialen na hun levensloop in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product.

lees meer

Nieuwbouw

Cuppens +zn heeft brede ervaring met advies, vergunningen en uitvoering van nieuwbouwprojecten. Hierdoor kan Cuppens +zn inspelen op uiteenlopende vraagstukken.

lees meer

Renovatie

Het creatief en efficiënt inspelen en meedenken in bouwkundige vraagstukken, wensen en oplossingen is voor Cuppens +zn een uitdaging die zij graag aangaat.

lees meer

Resultaatgericht werken

Resultaatgericht Samenwerken (RGS), ook wel Prestatiegericht Samenwerken genoemd, richt zich op ketensamenwerking in onderhoud, herontwikkeling en renovatie.

lees meer

Verbouw

Verbouw omvat het geheel- of gedeeltelijk vernieuwen of veranderen, dan wel vergroten van een bouwwerk. Cuppens +zn beschikt over kennis en langjarige ervaring.

lees meer

Ecologisch bouwen

Ecologisch bouwen staat voor maximaal wooncomfort met in acht neming van bewust materiaalgebruik. Cuppens +zn is milieubewuste en past natuurlijke materialen toe.

lees meer