Leren door te doen

Een sociaal en betrokken bedrijf heeft aandacht voor mensen. We vinden het belangrijk dat jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid hebben en krijgen om werkervaring op te doen zodat ze (weer) mee kunnen doen in de maatschappij en een zinvolle rol krijgen. Binnen ons bedrijf geven wij mensen die kans. We leiden mensen op tot vaklieden en bieden ze vervolgens, indien mogelijk, een reguliere baan aan binnen ons familiebedrijf. 


Dit doen wij o.a. door:

  • Het zijn van een erkend leerbedrijf (SBB, ECABO en SH&M). Op deze manier kunnen we goede begeleiding en scholing garanderen.
  • Stimuleren van 'Social return'. We huren personeel in met een afstand tot de arbeidsmarkt en leerlingen van beroepsopleidingen, waardoor we ze de mogelijkheid bieden om werkervaring op te doen.
  • Het opstarten van speciale leerwerktrajecten, waardoor jongeren een kans krijgen om te leren en te werken. Voorbeeldprojecten hiervan zijn: ScoutingArk, LENTmark1 en Flex College.
  • Het hanteren van een sociaal inkoopbeleid. Zo kopen we bijvorbeeld onze EHBO-artikelen in bij Breed, cadeaus kopen we bij 3Shop!