Werknemers: de drijvende kracht achter Cuppens +zn

Onze medewerkers vormen de stabiele basis van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn ook de vertegenwoordigers van ons bedrijf. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat zij zich prettig en veilig voelen, zich kunnen ontplooien en gehoord worden. Een prettige werksfeer is belangrijk.


Hiervoor doen we een aantal dingen:

  • VCA**-certificering: een veiligheidscertificaat waarmee we een gezonde en veilige werkomgeving garanderen voor onze medewerkers.
  • Opleiding: onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om verder te leren. Ze kunnen, als ze dat willen, in overleg een opleiding doen naar eigen keuze. Daarnaast wordt men ook regelmatig bijgeschoold in o.a. veiligheid, nieuwe producten of technieken.
  • Besluitvorming: onze medewerkers worden betrokken bij de besluitvorming. Dat is, zeker in een familiebedrijf, belangrijk. Hiervoor houden wij een aantal keer per jaar een personeelsoverleg met vertegenwoordigers van alle afdelingen.

'De sfeer binnen Cuppens +zn is top. Wat ik vooral erg op prijs stel  is de waardering van de directie voor het personeel. Je krijgt hier echt de mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf en er wordt geluisterd naar je persoonlijke ambities. Zo heb ik al meerdere cursussen en opleidingen gedaan en me zo op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf.’

- Paul Breems (werkt voor de afdelingen service/onderhoud en de aannemerij, 5 jaar in dienst)