Klanten reacties

Natuurlijk vinden wij het fijn als de klant tevreden is en kan genieten van de nieuwe aanbouw, een gerenoveerd toilet of een gerestaureerde gevel. Hier volgen enkele reacties van klanten die hier graag iets over willen vertellen.

***

 Wendy Rutten: “Dank jullie wel voor de mooie gaasschermen die ik van jullie mocht ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee en vind het geweldig dat er bij jullie bedrijf aandacht is voor recycling! Door jullie oplettendheid en het meedenken zullen deze gaasschermen (nog in goede staat) in mijn tuin een soort van “tweede leven” krijgen en niet verdwijnen als afval. Fijn dat ik mijn dankbaarheid mocht tonen door het personeel te verblijden met saucijzenbroodjes. Nogmaals dank jullie wel!!”

***

Mevrouw Hermans: "Ik wil de firma Cuppens bedanken voor het nette werk dat ze geleverd hebben, en de vriendelijkheid van het personeel. Dank jullie wel voor het renoveren van het toilet, dat er keuring uit ziet."

***

Familie De groot: "Cuppens heeft bij ons een aanbouw achter ons huis gerealiseerd. Ze hebben vol inzet hieraan gewerkt. Erg fijn was dat ze zich aan gemaakte afspraken hielden en professioneel werk hebben geleverd.
Wij genieten er nu elke dag van!"

***

Hans en Willy Wijnveen: " De verbouwing van onze woning is uitstekend verlopen. We zijn erg tevreden over de samenwerking met de medewerkers van Cuppens bouwbedrijf."

 ***

De heer en mevrouw Spanhoff: Drie maanden is er gesloopt/gestript, opgebouwd en afgewerkt met als resultaat een prachtige en geriefelijke bungalow waar we met plezier in wonen.Moeilijke  klussen waren er om opgelost te worden. Voor de uitvoerder Ruud Claassen waren problemen - uitdagingen! In goed overleg met ons werd door de medewerkers op een vakkundige en degelijke manier gewerkt.

Het werk van de timmerman, schilder, loodgieter, tegelzetter, elektricien en nog andere vaklui werd goed op elkaar afgestemd waardoor binnen de afgesproken tijd de klus geklaard was.Om al deze redenen hebben wij voor deze aannemer Cuppens +Zn gekozen. Je betaalt wel iets, maar dan heb je ook iets waar we nog jaren plezier van kunnen hebben!

***

Ruud en Carine Harbers:  Na bijna 2 jaar met Cuppens aannemers ivm aanbouw, renovatie en buitenschilderwerk samengewerkt te hebben vinden wij de volgende woorden van belang bij dit aannemersbedrijf. Prettige mensen, betrokken, betrouwbaar, professioneel, punctueel en nauwkeurig.

Ook andere, niet bij de werkzaamheden behorende problemen, zoals in ons geval een geforceerd voordeurslot, worden, snel en goed, dezelfde dag voor ons opgelost. Grote inzet, indien nodig ook buiten kantooruren. Er is sprake van een hoge kwaliteit bevestigd door onze architect die bij alle werkzaamheden betrokken was.